تولید بسته بندی صنعتی با مستربچ

از کاربرد های مستربچ می توان به تولید بسته بندی های صنعتی اشاره کرد. معمولا عبارت بسته بندی صنعتی برای تولید طیف وسیعی از سیستم‌ های بسته‌ بندی انعطاف پذیر و غیر انعطاف پذیر استفاده می‌ شود. جالب است بدانید که بیشتر بسته بندی های صنعتی موجود در بازار با استفاده از پلی اتیلن ساخته شده اند. استفاده از پلیمر پلی اتیلن در ساخت بسته بندی های صنعتی به مقاومت از این محصولات در برابر آسیب های فیزیکی، محیطی و شیمیایی می شود. هر زمان تولید کنندگان در صنایع پلاستیک قصد تولید محصولی با کیفیت، مقاوم و شیک را دارند از پلی اتیلن استفاده می کنند.  برای تولید بسته بندی های صنعتی از روش های فراوری مختلفی استفاده می شود که عبارتند از :

قالب ریزی تزریقی: درپوش‌ ها و دریچه‌ ها، عایق درپوش

 قالب ریزی دمشی: مخازن شیمیایی، بشکه‌ ها، کانتینرهای حجیم صنعتی، دبه‌ ها

فیلم‌های اکستروژنی: کیسه‌ها، بسته‌بندی انعطاف پذیر، کیسه‌ های پرحجم، مواد بسته‌ بندی پزشکی و بهداشتی

بسته بندی صنعتی چیست؟

بسته‌بندی صنعتی به بسته‌بندی محصولات و تجهیزات صنعتی گفته می‌شود که با هدف محافظت، حمل و نقل، ذخیره‌سازی و حفظ کیفیت محصولات در طول مدت جابجایی و انبارداری طراحی شده است. بسته‌بندی صنعتی نقش مهمی در جلوگیری از آسیب به محصولات، تسهیل جابجایی، ایمنی، و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل دارد و باید متناسب با نوع محصول، شرایط محیطی و شیوه‌های حمل‌ونقل باشد. ویژگی های بسته بندی صنعتی عبارتند از :

بسته‌بندی اولیه: این لایه در تماس مستقیم با محصول است و نقش اصلی آن حفظ محصول در برابر رطوبت، گرد و غبار، و آسیب‌های محیطی می‌باشد.

بسته‌بندی ثانویه: این نوع بسته‌بندی به منظور تسهیل در حمل‌ونقل، انبارداری و سازماندهی محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسته‌های ثانویه می‌توانند چندین بسته اولیه را در خود جای دهند و اغلب به شکل کارتن، جعبه و سایر کانتینرهای محافظ هستند.

بسته‌بندی ثالثیه: این نوع بسته‌بندی در سطح کلان‌تر برای حمل‌ونقل گسترده استفاده می‌شود و معمولاً از پالت‌ها، جعبه‌های چوبی، کانتینرهای فلزی یا پلاستیکی و پوشش‌های محکم استفاده می‌شود.

کاربرد بسته بندی صنعتی

کارکرد اصلی مواد بسته‌ بندی انعطاف پذیر و غیر انعطاف پذیر عبارتست از حفاظت از محصول در برابر آسیب ‎دیدگی فیزیکی یا تغییر شیمیایی در زمان حمل و نقل و نگهداری. ویژگی‌ های این ماده باید به نحوی باشد که امکان بسته‌ بندی با سرعت بالا را فراهم کرده و در عین حال، زیبایی ظاهری محصول حفظ شود و ماده‌ ی غذایی یا برند آن به بهترین شکل به نمایش گذاشته شود. هر نوع بسته‌ بندی الزامات خاص خود را از حیث اکستروژن یا قالب ریزی بسته‌ بندی و یا ویژگی‌های نهایی ماده‌ ی سازنده‌ ی بسته‌ بندی دارد. مستربچ‌ های افزودنی شرکت کربی پلیمر شامل سری کاملی از مستربچ هاست که برای رسیدن به بهترین راهکار برای تأمین نیازهای شما و مشتریان شما تدارک دیده شده‌ اند.

  • مستربچ های افزودنی کربی سری ®CA
  • مستربچ های رنگی کربی سری ®CORCO
  • کامپاند های مهندسی کربی سری ®POWER
  • مستربچ های مشکی کربی سری ®CORBLACK
  • مستربچ های سفید کربی سری ®CORWHITE

معرفی انواع مستربچ مناسب برای بسته بندی صنعتی

برای تولید بسته بندی صنعتی مقاوم از ترکیب مستربچ ها استفاده می شود. ترکیب مستربچ ها متناسب با نوع محصول کمک بسیاری به تولید محصولات مقاوم  و با کیفیت بالا می کند. از انواع مستربچ های کاربردی در تولید بسته بندی های صنعتی می  توان به مستربچ های تقویت کننده، مستربچ های پر کننده، مستربچ های زیست تخریب پذیر، مستربچ های لیز کننده، مستربچ های ضد مه،مستربچ آنتی بلاک، مستربچ آنتی یووی، مستربچ شفاف کننده، مستربچ آنتی استاتیک، مستربچ آنتی اکسیدان، مستربچ تاخیر انداز شعله اشاره کرد.

مستربچ‌های لیزکننده: این مستربچ‌ها برای بهبود قابلیت لغزش سطح بسته‌بندی استفاده می‌شوند و از آن‌ها در بسته‌بندی‌های فیلمی برای راحتی جابجایی و بهبود فرآیند تولید بهره می‌برند.

مستربچ‌های زیست‌تخریب‌پذیر: این نوع مستربچ‌ها برای بسته‌بندی‌هایی که دوستدار محیط زیست هستند، به کار می‌روند و شامل ترکیبات زیست‌تخریب‌پذیر مانند پلی‌لاکتیک اسید (PLA) یا نشاسته می‌شوند.

مستربچ‌های تقویت‌کننده: برای افزایش مقاومت و استحکام مکانیکی بسته‌بندی‌ها استفاده می‌شوند. این مستربچ‌ها معمولاً شامل تقویت‌کننده‌هایی مانند الیاف شیشه، نانوذرات یا میکروذرات معدنی هستند و برای بسته‌بندی‌هایی که نیاز به مقاومت بالا دارند، مناسب هستند.

مستربچ‌های پرکننده : این مستربچ‌ها با کاهش هزینه‌ها و بهبود خواصی مانند استحکام، چقرمگی و پایداری حرارتی به مواد بسته‌بندی افزوده می‌شوند. کربنات کلسیم، تالک و مواد معدنی دیگر از جمله رایج‌ترین فیلرهای مورد استفاده در این نوع مستربچ‌ها هستند.

کاربرد های بسته بندی صنعتی

از کاربرد های بسته بندی صنعتی می توان به بسته بندی مواد شیمیایی،  قطعات و تجهیزات الکترونیکی، محصولات غذایی و کشاورزی، تجهیزات سنگین و ماشین آلات اشاره کرد. بیشتر مواد شیمیایی از جمله مواد خام صنعتی، حلال و اسید ها با استفاده از  بسته بندی مواد شیمشیایی آماده عرضه به بازار می شوند. برخی از قطعات و تجهیزات الکترونیکی نیاز به محافظت بیشتری نسبت به سایر قطعات دارند که با استفاده از بسته بندی های صنعتی در برابر ضربه و فشار ایمن می شوند. در صنایع غذایی برای جلوگیری از ورود رطوبت و هوا به محصولات مهم از بسته بندی های صنعتی استفاده می شود. به طور کلی می توان گفت استفاده از بسته بندی های صنعتی در به حفظ کیفیت محصولات متنوع همچنین کاهش هزینه  و افزایش ایمنی محصولات کمک بسیاری می کند. همچنین در حمل و نقل انواع محصولات در صنایع  مختلف کمک بسیاری می کند.

English